RoomRaccoon Release 24.2

Gewijzigd op Tue, 19 Mar 2024 om 09:56 AM

Nieuwe functionaliteiten | 24.2

Fantastisch nieuws - de aanbetalingsrapporten van RoomRaccoon zijn nu beschikbaar voor Premium en Enterprise hoteliers die zich hebben aangesloten voor de Focusgroep! Heb je je uitnodiging gemist? Lees hieronder meer over Aanbetalingen  en meld je aan voor exclusieve toegang.

MELD JE AAN

NIEUW RAPPORT

VOOR PREMIUM & ENTERPRISE GEBRUIKERS

Aanbetalingsrapport

Houd geaccepteerde vooruitbetalingen over een bepaalde periode nauwkeurig bij met dit dynamische rapport en identificeer welke bedragen kunnen worden omgezet in inkomsten of worden terugbetaald.  Het is essentieel voor het beheren van financiële verplichtingen en optimaliseren van de cashflow.

MEER INFORMATIE

NIEUW RAPPORT

VOOR PREMIUM & ENTERPRISE GEBRUIKERS

Migratierapport aanbetalingen

Dit onmisbare rapport toont de aanbetalingen die worden omgezet in inkomsten bij het inchecken van gasten over een bepaalde periode. Daarnaast geeft het inzicht in de effectiviteit van je boekingsstrategie en aanbetalingsbeleid.

Het is een belangrijk hulpmiddel voor het herkennen van inkomsten en het voorspellen van de financiële gezondheid.

MEER INFORMATIE

NIEUW RAPPORT

VOOR PREMIUM & ENTERPRISE GEBRUIKERS

In-house rapport

Dit gedetailleerde rapport geeft inzicht in de dagelijkse transacties. Het biedt een overzicht van de inkomsten tijdens het verblijf van een gast in je hotel op basis van het reserverings-ID, van begin- tot eindsaldo, waardoor je inzicht krijgt in je financiële activiteiten.

MEER INFORMATIE

NIEUW RAPPORT

VOOR PREMIUM & ENTERPRISE GEBRUIKERS

Overzicht aanbetalingen en in-house rapporten

Met dit rapport, dat de dagelijkse balans van aanbetalingen en in-house transacties combineert, krijg je een beeld van de financiële situatie van je hotel.

Het biedt dagelijks inzicht, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen die de inkomsten en de gastervaring optimaliseren.

MEER INFORMATIE

Marktplaats updates

Airbnb documenten loggen

Met het oog op meer transparantie en beter overzicht, hebben we ons systeem bijgewerkt om documenten te loggen die naar Airbnb zijn gestuurd via de berichtenservice van Airbnb. Deze informatie zal toegankelijk zijn op zowel de reserveringstijdlijn als in de documenten, zodat er beter kan worden toegezien op de verzending van documenten naar Airbnb.

LightSpeed K-Series

Je kunt nu je LightSpeed K-Series POS-transacties rechtstreeks vanuit je reserveringstijdlijn volgen en beheren. Elke transactie is voorzien van een unieke ID van LightSpeed, zodat je ze gemakkelijker kunt terugvinden in RoomRaccoon. Dit vereenvoudigt je dagelijkse werkzaamheden en bespaart je tijd.