Hoe publiceer ik mijn website en configureer ik mijn websitedomein?

Gewijzigd op Mon, 30 Oct 2023 om 04:00 PM

Nadat u een website hebt gemaakt, kunt u uw website implementeren via onze externe hosting provider. Met RoomRaccoon's website builder, maken we het gemakkelijk door het integreren van de implementatie en hosting direct vanuit de beheerconsole:

Als alternatief kunt u uw website via de website editor:

Stap 1: Maak een account aan bij Netlify en registreer je website via hun platform, inclusief de aankoop van een domein.

Stap 2: Volg de video en de stappen die worden aangegeven door Netlify.

Let op: Als je een extern geregistreerd domein aan je site hebt toegewezen en je wilt geen Netlify DNS gebruiken, dan moet je je externe DNS-provider configureren om je domein naar Netlify te verwijzen.

Meer informatie over hoe je dat doet vind je hier.