Login wachtwoorden - Veelgestelde vragen

Gewijzigd op Wo, 25 Sep om 7:47 AM

Wat zijn de verschillende wachtwoordopties in mijn RoomRaccoon-account?

In RoomRaccoon heb je twee wachtwoordopties: het algemene wachtwoord en de individuele medewerkers wachtwoorden.

Het algemene wachtwoord is het beheerderswachtwoord waarmee je volledige controle en toegang hebt tot alle instellingen van RoomRaccoon. Met de individuele medewerkers wachtwoorden kun je per persoon inloggen. Lees hier meer over de verschillende login niveaus.

Hoe verander ik het algemene wachtwoord?

Let op: dit kan alleen als je inlogt met het primaire e-mailadres (meestal hetzelfde als je factuur of het oorspronkelijke e-mailadres waarmee je je RoomRaccoon-account hebt aangemaakt).

1. Navigeer naar Instellingen > Logins

1. Vul het nieuwe wachtwoord in onder ‘wachtwoord managers’ > Opslaan.

2. Het wachtwoord is nu succesvol gewijzigd.

Een medewerker is hun wachtwoord kwijt. Wat nu?

Zorg ervoor dat je bent ingelogd als manager.

1. Navigeer naar Instellingen > Logins.

2. Zoek de juiste medewerker in de lijst.

3. Selecteer het envelop icoon > dit zal een nieuw wachtwoord versturen naar de medewerker.

Ik ben mijn algemene wachtwoord voor mijn account kwijt?

Gebruik de optie 'Wachtwoord vergeten' op het inlogscherm. Als dit niet lukt, neem dan contact op met onze Customer Support om je te helpen weer toegang te krijgen tot je account.