Update Beveiligingsverbeteringe

Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 09:09 AM

Onze nieuwste systeemupdate gaat over beveiliging en het beschermen van je gegevens.

Momenteel gebruiken veel van onze klanten dezelfde login voor alle medewerkers binnen het pand. Met de release van maandag zal dit niet langer mogelijk zijn en zullen alle gebruikers hun eigen logins moeten gebruiken.

Wat betekent dit voor jou?

• Momenteel is het zo dat als een gebruiker is ingelogd met een login (emailadres) en een andere gebruiker probeert met dezelfde login toegang te krijgen tot het systeem, dan wordt de eerste gebruiker uit het systeem gelogd.

• Voor alle medewerkers en personen die toegang krijgen tot het systeem moeten aparte logins worden aangemaakt.

Hoe beheer ik gebruikers en hun toegang?

• Hoe voeg ik een nieuwe gebruikers login toe.

• Hoe maak ik verschillende login gegevens aan voor mijn collega's.

• Type toegang voor elke gebruiker op RoomRaccoon.

• Hoe verwijder ik een teamlid login.

Wat zijn de voordelen van deze update?

• De toegang tot het systeem zal veiliger zijn door het creĆ«ren van verschillende logins met verschillende niveaus van toegang tot het systeem.

• Je zal de activiteiten van individuele medewerkers binnen het systeem beter kunnen volgen.

• Je ontvangt een email notificatie naar je administratie email adres wanneer een nieuwe browser of apparaat inlogt op je RoomRaccoon account.