Kosten besparen op je boekhouding

Gewijzigd op Mon, 27 Feb 2023 om 03:43 PM

Elk bedrijf heeft een administratie, btw-aangiftes (per kwartaal/jaar) en jaarcijfers. Veel hoteliers betalen maandelijks een hoog bedrag aan hun boekhouder doordat zij alle administratie handmatig invoeren. RoomRaccoon kan met verschillende boekhoudpakketten koppelen, met de koppeling wordt jou omzet direct in jouw boekhouding geschoten. Geen fouten, onnodige kosten en tijdrovende handelingen meer voor jou of jouw boekhouder!

Met welke boekhoudpakketten koppelen wij?

• Twinfield

• Snelstart

• e-Boekhouden

• QuickBooks

• Exact Online

• Xero

• AFAS

• Unit4

Heb je geen van bovenstaande pakketten?

Geen probleem! RoomRaccoon biedt financiële rapportages aan per grootboekrekening, deze kun je per maand downloaden en direct in jou boekhouding weer uploaden.

Met deze rapportage heb je uitgebreid zicht op de financiën van jouw accommodatie. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag wat de omzetten zijn uit jouw logies en add-ons. Met behulp van deze rapportage hoef je niets meer in een apart excel bestand bij te houden.

Per direct besparen?

Klik op de naam van het pakket dat jullie gebruiken. Download het bestand en zorg ervoor dat deze juist is ingevuld (Dit kun je eventueel ook je boekhouder of accountant laten doen). Stuur het ingevulde document naar ons terug en wij zullen de koppeling voor jullie in orde maken.

FAQ

• Hoe werkt de koppeling?

Iedere nacht worden alle facturen naar jouw boekhouding gestuurd. RoomRaccoon verzorgt de hele inrichting (inventarisatie van alle relevante grootboekrekeningen, mapping & activatie koppeling) en houdt uiteraard controle op de werking.

• Wordt er een factuur ingeschoten in mijn boekhouding?

Wij werken met een kasstelsel en niet met factuurstelsel. Dit betekent alle componenten (logies, add-ons, belastingen, etc) zijn opgesplitst en gekoppeld aan de juiste grootboekrekening.

• Zijn er kosten aan verbonden aan deze koppeling? Ja, de koppeling is 1 upgrade.