Hoe Activeer ik RaccoonPay?

Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 01:32 PM

Met de nieuwste versie van RaccoonPay kun je het activeringsproces zelf starten, zonder dat je documentatie hoeft aan te leveren zodat wij het voor je kunnen doen, waardoor je gegarandeerd toegang hebt tot de status van het hele proces.

Wat Heb ik Nodig bij het Activeren van RaccoonPay?

Je moet documenten voorbereiden van het rechtspersoon, de eigenaren van het bedrijf en de bankrekening waarop je betalingen wilt ontvangen. Bekijk de volledige lijst met vereiste documenten in de bijlage.

Hoe start ik de activatie van RaccoonPay?

Fase 1 - Het verstrekken van informatie en het uploaden van documentatie

1. Ga naar Betalingen module en ga naar het Onboarding tab. Zoals in het het voorbeeld:

1.1. Selecteer in deze stap de juiste optie voor het 'Legal Entity Type'. Als de verkeerde optie wordt geselecteerd, wordt een verkeerde rechtspersoon-ID aangemaakt en mislukt het onboardingproces.

1.2. Voer de exacte wettelijke naam van het bedrijf in (niet commercieel) en het land waar de rechtspersoon is geregistreerd. Als je een accommodatie hebt dat zich in een niet-ondersteund land bevindt, maar de rechtspersoon komt uit een land dat wel wordt ondersteund (zoals het voorbeeld uit Mozambique hierboven), moet het land van de rechtspersoon bij deze stap worden geselecteerd, anders zal het onboardingproces worden geweigerd.

2. Wanneer je op 'Next step' klikt, word je doorgestuurd naar de gehoste onboarding pagina zoals hieronder. Klik in elk van de secties en vul de benodigde informatie in en upload de gevraagde documenten.

3. Als alles is ingediend, wordt de informatie gecontroleerd. Het duurt tussen de 4u en 24u om een update te krijgen of de informatie geverifieerd is of dat er nog iets anders nodig is. In de tussentijd is de status "in review".

Andere stata in het validatieproces:

Mislukt: klik om dat gedeelte te openen en te controleren welke informatie moet worden gecorrigeerd.

Geverifieerd: informatie is gevalideerd.

LET OP: Het is te verwachten dat u tijdens het valideren van uw informatie meerdere fouten in het rood ziet, zoals het onderstaande voorbeeld. De fouten geven aan wat er mis is met de ingediende informatie/documenten. Als dit het geval is, volg dan stap 4 onder Fase 2.

Fase 2 - Het controleren van fouten, het corrigeren van de informatie en het voltooien van de onboarding

4. Je moet controleren wat de status van de validatie is, zodat je snel eventuele extra informatie kunt verstrekken of verkeerde informatie kunt corrigeren, zodat het onboardingproces zo snel mogelijk kan verlopen. Daarvoor hoef je alleen maar:

4.1. Ga naar Betalingen module > Onboarding tab
    4.2. Scroll naar beneden totdat je de knop UPDATE ziet. Klik erop om doorgestuurd te worden naar de gehoste onboardingpagina.

5. Als alle 3 de secties (Bedrijfsgegevens, Besluitvormers & Uitbetalingsgegevens) zijn geverifieerd, kun je doorgaan naar de laatste fase van de onboarding. Klik op de knop Go back to rms.roomraccoon.com

6. Je bent nu op de RaccoonPay Onboarding pagina. Vul de ontbrekende informatie in en bevestig wat al is ingevuld. Klik NEXT

7. Selecteer de betaalmethoden die je actief wilt hebben

8. Geef aan hoeveel pinapparaten je wilt bestellen

9. Voer de laatste controle uit van de inwerkpunten in de inwerklijst. Als alles klaar is, klik je op de knop onder de lijst SUBMIT FOR REVIEW AND ACTIVATION. Ons team laat je weten wanneer RaccoonPay actief is.

GOED OM TE WETEN

Deze informatie geldt voor de nieuwe versie van RaccoonPay. Als je nog de oude versie hebt en meer wilt weten over de nieuwste versie, klik hier.