Meerdere gebruikerslogins voor RoomRaccoon

Gewijzigd op Mon, 14 Aug 2023 om 03:26 PM

Met RoomRaccoon kun je de gebruikerslogins aanpassen voor extra controle op toegangsrechten en beveiliging voor specifieke functies binnen het systeem.

Manager

De beheerder krijgt onbeperkt toegang tot alle onderdelen van het systeem en heeft de volledige controle over:

• Het beheer van de accountinstellingen

• Het configureren van de tarieven en categorieën

• Het toevoegen en verwijderen van logins

• Het wijzigen van prijzen in het tabblad "Tarieven en beschikbaarheid"

• Het toevoegen van koppelingen in "Marktplaats"

Receptie supervisor:

De supervisor van de receptie heeft dezelfde rechten als de manager maar kan de accountinstellingen niet inzien.

Receptie:

De Receptie rol heeft dezelfde rechten als de Receptie supervisor maar kan geen betalingen verwijderen of rapporten bekijken.

Junior Front Desk:

De rol Junior Front Desk heeft dezelfde rechten als de huidige Receptie gebruikersrol, met extra beperkingen voor een betere beveiliging.

• Kan geen betalingen verwerken, betalingen vastleggen of terugbetalingen verrichten.

• Kan geen add-ons in een reservering bewerken of verwijderen.

• Kan geen kortingen toepassen op reserveringen.

• Kan geen reserveringen annuleren.

• Kan geen onderhandelde tarieven maken of bewerken. Deze nieuwe gebruikersrol is bedoeld met het oog op strikte controle en extra beveiligingsmaatregelen voor specifieke functies binnen het systeem.

Housekeeping en onderhoudspersoneel

Housekeeping en het onderhoudspersoneel hebben alleen toegang tot de mobiele applicatie van RaccoonHousekeeping.