RoomRaccoon Gamification

Gewijzigd op Thu, 09 Feb 2023 om 11:31 AM

Je eigen persoonlijke RoomRaccoon Gamification Pagina is nu beschikbaar!

We hebben een prestatieoverzicht en puntensysteem gemaakt om je RoomRaccoon-ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit de geweldige functies die ons systeem te bieden heeft. Zie hoeveel functies jij het meeste gebruikt en welke je nog moet ontdekken.

Hoe kan je dit inzien?

1. Log in op jouw RoomRaccoon-account.

2. Klik op het bel icoontje links onderin je scherm.

Telkens als je een extra functie toevoegt of gebruikt, verbetert je RoomRaccoon-ervaring en gaat je score omhoog.

Je kunt zien hoe goed je het systeem gebruikt, uitgesplitst in 3 aspecten:

• Guest Experience - Documenten, RaccoonPay, Kortingscodes, Add ons

• Vastgoed instellingen - Opbrengst, mobiele app, tariefplannen, logins

• Connectiviteit - POS, Booking Channels, Google Hotel Ads, Boekhouding

Klik op de Verbeter Nu! knoppen om te leren hoe jij het systeem beter kunt gebruiken en zowel jouw vermogen met jouw inkomsten te verhogen als uw algemene ervaring met het systeem te verbeteren.

Goed om te weten!

• RoomRaccoon biedt alle klanten een verbazingwekkende Referral Program, klik op de link bovenaan de Gamification pagina om meer te weten te komen!

• Hulp nodig? De Gamification pagina biedt jou de mogelijkheid om wat tijd in te plannen met onze Customer Success Managers door te klikken op het vraagteken rechts onderin het scherm.