Verwijzingsprogramma

Gewijzigd op Sun, 13 Nov 2022 om 09:01 PM

Mond-tot-mondreclame is krachtig, vertrouwd, en zo eenvoudig! Wij willen al onze klanten de kans geven om te profiteren van mond-tot-mond reclame met ons RoomRaccoon verwijzingsprogramma.

Zo werkt het!

Je kunt meedoen aan ons verwijzingsprogramma door RoomRaccoon aan te bevelen bij een accommodatie waarvan je denkt dat die zou profiteren van ons geweldige systeem.

Wat zit er voor jou in?

Voor elke succesvolle verwijzing die je ons stuurt, crediteren we 250 euro op je volgende RoomRaccoon factuur. Zo makkelijk is het.

Hoe?

Je hoeft je nergens voor in te schrijven - stuur ons gewoon de gegevens van de persoon die je doorverwijst via het formulier of klik op het Bel-icoontje.

in jouw RoomRaccoon account en ga naar de knop Verwijzingsprogramma boven aan je scherm.

Wij nemen contact met je op wanneer je de beloning moet ontvangen. Je krijgt ook een persoonlijke verwijzingscode om het de volgende keer nog makkelijker te maken.