Adres wijzigen op Google Maps in de boekingsbevestiging

Gewijzigd op Mon, 21 Nov 2022 om 01:49 PM

Vaak geeft Google Maps net een ander adres aan dan waar jou accommodatie gelegen is of heb je meerdere accommodaties op verschillende locaties. Hoe pas je het adres aan in Google Maps zodat dit goed wordt weergegeven op de boekingsbevestiging.

1. Ga links onderin naar het tandwieltje en navigeer naar 'documenten'.

2. Open het boekingsbevestiging op maak nieuw aan.

3. Klik rechts op de optie 'Per kamertype' en selecteer ze allemaal of deel wanneer je accommodatie op een andere locatie is gelegen (Of je wilt per kamertype een ander boekingsbevestiging gebruiken).

4. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de coördinaten plakken van Google Maps om de locatie juist te tonen in de boekingsbevestiging.

FAQ

• Ik heb geen optie om het google adres te selecteren, hoe kan dat? Mogelijk maak je dan gebruik van een eigen template, wanneer je dit gebruikt wordt dit inderdaad niet mee aangepast. Maak gebruik van onze automatische templates om dit aan te passen, wil je toch een wijziging maken? Kun je de code daarna de template opnieuw omzetten naar een eigen template.

• Ik wil meerdere boeking bevestigingen toevoegen, hoe dat ik dat? Wanneer je rechts boven in bij documenten bent, kun je op de groene knop + document klikken om een nieuw document te selecteren.