Hoe open en betaal ik mijn RoomRaccoon-factuur

Gewijzigd op Wo, 25 Sep om 8:35 AM

Je RoomRaccoon maand- of jaarfactuur geeft een overzicht van alle kosten waaruit je abonnement bestaat. Je kunt je factuur openen en betalen vanuit RoomRaccoon door te navigeren naar Instellingen > Facturering.

Als je bij dit scherm bent aangekomen, zie je aan de rechterkant de facturen op een rij. Als de factuur oranje is aangegeven moet deze nog betaald worden.

Je bekijkt de factuur door op het factuurnummer te klikken.

Om de factuur te betalen, klik je op de daarvoor bestemde knop.