Update 21.5

Gewijzigd op Thu, 08 Dec 2022 om 11:41 AM

Onze laatste software update is gericht op het verbeteren van jouw RoomRaccoon systeem met stabiliteit, het verbeteren van de algemene prestaties van het systeem om ervoor te zorgen dat je altijd optimaal gebruik maakt van onze software. Ook hebben we een aantal nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd!

Nieuw!

We zijn officieel geland in de Verenigde Staten!

• De belastingregels voor deze markt zijn verbeterd om meer dan 1 belastingregel toe te laten samen met de mogelijkheid om elke belastingregel een unieke naam te geven.

• We hebben het datum notering aangepast zodat het nu zichtbaar is als mm/dd/yy voor alle Amerikaanse klanten.

• Alle boekingsbevestigingen worden nu in nettowaarde naar de gasten gestuurd.

Meer informatie over de Amerikaanse belasting update vind je hier.

RaccoonPay verbeteringen

• Krijg een gedetailleerd overzicht per uitbetaling met de exacte kosten per uitbetaling.

• Bijgewerkt betalingen en restitutie schermen.

• Verbeterde online check-in vooruitbetalingen.

• Gloednieuwe Onboarding Flow voor klanten die nog niet met RaccoonPay werken.

Bekijk de laatste RaccoonPay Updates en Verbeteringen hier!

De inkomstenrapporten zijn gratis!

Ons inkomstenrapport dat ooit in ons RaccoonRev Pakket inbegrepen was, is nu beschikbaar voor iedereen zonder extra kosten!

Het inkomstenrapport geeft je een uitgebreid overzicht van de inkomsten en prestaties van jouw hotel. Je vindt het inkomstenrapport bij het taart icoontje aan de linkerkant.

Lees meer over het inkomstenrapport hier!

Yield concurrentie functionaliteit

• Alle RaccoonRev klanten hebben nu een nieuwe functie waarmee je yield regels kunt maken en aanpassen op basis van de beschikbaarheid en prijzen van jouw concurrenten!

• Op deze manier kan je altijd gebruik maken van wat de concurrentie doet, en het beste deel is dat het automatisch wordt gedaan.

• Blijf de concurrentie voor met deze nieuwe RaccoonRev functie

iVvy event management

• We zijn blij aan te kondigen dat de toekomst van event management software nu volledig is geïntegreerd met RoomRaccoon!

• Als u een hotelier bent die evenementen organiseert, variërend van bruiloften tot conferenties, lees dan hier meer over iVvy!

HOLOBIT accounting software

• Voor al onze Kroatische Hoteliers, Holobit Accounting Software integreert nu met RoomRaccoon!

Meer informatie over Holobit hier!

Verbeter je RoomRaccoon gebruik!

Klik op de bel links onderin je account om te zien op welk niveau je bent met het systeemgebruik en waar je kunt verbeteren.

Meer informatie hier!

En last but not least, we hebben de manier waarop je met ons kunt communiceren verbeterd!

• Introductie van ons nieuwe interne ticket systeem waar je gemakkelijk vragen kunt stellen en de status direct kan controleren vanuit je RoomRaccoon account.

Zeg hallo!