Reserveringen toevoegen aan de agenda

Gewijzigd op Wed, 12 Apr 2023 om 04:25 PM

Een gast belt en wil een reservering maken. Dit artikel vertelt je stap voor stap wat je moet doen om een reservering toe te voegen aan de agenda.

Volg deze stappen

1. Open de agenda en klik op het witte vlak onder de juiste datum en naast de juiste kamer.
Voorbeeld: kamer 3 op 3 Mei

2. Er opent een nieuw scherm, waar je als eerste de boeker toevoegt:
Je kunt zoeken naar een bestaande boeker of een nieuwe boeker aanmaken.

3. Stel een check in en check out datum in:
Je hebt ook de mogelijkheid om een opmerking, geschatte aankomsttijd en de oorsprong van de reservering toe te voegen.

4. Kies het tarief:

5. Vul de gasten informatie in:

6. Nadat je een tarief hebt gekozen verschijnt de prijs aan de rechterkant in het overzicht. Je kunt nu elke add-on toevoegen die je maar wil, zoals ontbijt of een fles prosecco!

7. Klik op opslaan.
8. Indien gewenst, kan je de prijs van deze reservering aanpassen door op het potloodje te klikken naast het tarief. Je kunt ook een betaling toevoegen als deze al gedaan is.

Good to know

• Lees hier wat het verschil is tussen de boeker en de gast.
• Als de betaling nog niet betaald is, kan je een betalingsverzoek sturen naar de gast.
• Gebruik RaccoonPay om toegang te hebben tot verschillende betaalmethodes.