Hoe kan ik een vooruitbetaling vragen

Gewijzigd op Fri, 09 Dec 2022 om 01:55 PM

Met RaccoonPay kun je je tarieven zo instellen dat je een gedeeltelijke of volledige vooruitbetaling kunt vragen. De gast wordt vervolgens bij het maken van een reservering gevraagd de aanbetaling te voldoen.

1. Klik links boven in op de kamersleutel.

2. Klik op het prijstype waarop je de vooruitbetaling wilt vragen of maak een nieuwe prijstype aan.

3. Scroll naar beneden tot je bent bij vooruitbetaling. Voeg het gewenste bedrag toe (van 10% tot 100%).

4. Klik op opslaan.

Goed om te weten

• Wanneer je om een vooruitbetaling vraagt is het belangrijk dat de Booking Engine niet via een iFrame op je website loopt. Met een iFrame kunnen de voorbetalingen niet naar de betaalpagina worden doorgestuurd.
  • Je kunt ook alleen een creditcard ter garantie vragen. Deze worden niet direct belast! Heeft de boeker geen creditcard? Geen probleem, want bij het invullen van zowel nationaliteit als taal is voor Nederlandse gasten bijvoorbeeld een directe IDEAL betaling mogelijk.