Hoe werken mijn uitbetalingen en waar kan ik het controleren?

Gewijzigd op Fri, 09 Dec 2022 om 02:06 PM

Bij de activatie van RaccoonPay heb je gekozen voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse uitbetaling.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

1. Links boven in zie je Uitbetalingen, waaronder wordt weergegeven of je dagelijks, wekelijks of maandelijks wordt uitbetaald. Daarnaast is ook de eerst volgende datum van uitbetaling weergegeven.

1. Klik op het pijltje naast uitbetalingen om meer details te bekijken of klik op uitbetaling boven in het scherm.

Hoe kan ik mijn uitbetalingen controleren?

1. Wanneer je op het pijltje naast uitbetalingen hebt geklikt, heb je een overzicht van al je uitbetalingen. Door op een specifieke uitbetaling te klikken, krijg je een overzicht van de uitbetaling.

2. Hier vind je de specificatie van de commissie kosten, BTW en een samenvatting van welke betalingen er in de uitbetaling zitten.

3. Je kunt dit omzetten naar een excel bestand bij het download overzicht en deze kun je verzenden naar je boekhouder of accountant.

Goed om te weten

• Uitbetalingen vinden nooit plaats in het weekend, staat deze op een weekend dag ingepland? Dan kun je deze de eerst volgende werkdag verwachten.

• De uitbetalingen gaan via onze betaalprovider CM.COM STICHTING, hieronder zul je betalingen en facturen ontvangen. De wekelijkse betalingen wijken iets af en worden altijd gedaan op de 1e, 8e, 15e & 22e van de maand. Mocht een van deze data vallen op een dag in het weekend of feestdag, dan verschuift de uitbetaling naar de eerstvolgende werkdag.

Ondanks dat betalingen op betaald staan, kan het soms een aantal dagen duren voordat de betaling compleet verwerkt is. Het kan hierdoor zijn dat betalingen niet in dezelfde week uitbetaald worden. In het RaccoonPay overzicht kan je de uitbetaalde betalingen makkelijk overzichtelijk zien door middel van het groen gekleurde vakje. Deze kan je vinden onder het kopje uitbetaling status.