Gebruik RoomRaccoon op een mobiel apparaat

Gewijzigd op Di, 30 Jul om 5:09 AM

Op dit moment is onze app uitsluitend te gebruiken op iOS-apparaten. Het goede nieuws is echter dat onze webversie zo is ontworpen dat deze naadloos aansluit op de mobiele versie. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je eigen directe snelkoppeling te maken naar onze RoomRaccoon (RR) pagina op het startscherm van je smartphone.

Volg hier de stappen om een directe snelkoppeling te maken op het startscherm van je telefoon:

OPMERKING: Houd er rekening mee dat de instructies enigszins kunnen verschillen afhankelijk van het merk en model van je smartphone. Controleer de instructies voor het maken van snelkoppelingen op het startscherm van je specifieke apparaat.

Stap 1: Ontgrendel het mobiele apparaat (smartphone of tablet)

Stap 2: Open je mobiele webbrowser: Start de mobiele webbrowser van je voorkeur, zoals Safari op iOS of Chrome op Android.

Stap 3: Navigeer naar de RR pagina: https://rms.roomraccoon.com

Stap 4: Nadat de RR-pagina is geladen, zoek je naar het opties- of instellingen menu van de browser, meestal weergegeven door een icoon met drie puntjes of een soortgelijk icoon in de rechterbovenhoek van de browser.

Stap 5: Selecteer 'Toevoegen aan beginscherm': Zoek en selecteer in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt nadat je op het opties-icoon hebt geklikt de optie 'Toevoegen aan beginscherm' of iets dergelijks. De formulering kan variĆ«ren afhankelijk van de browser die je gebruikt.

Stap 6: Pas de naam van de snelkoppeling aan: Er verschijnt een pop-upvenster waarin je de naam van de snelkoppeling kunt aanpassen. Je kunt een naam invoeren die duidelijk de RR-pagina weergeeft, zodat deze gemakkelijk te herkennen is. (bijv. RR Agenda)

Stap 7: Nadat je de naam hebt aangepast, tik je op de knop 'Toevoegen' of 'Toevoegen aan begin' in het pop-upvenster.

Er wordt een nieuw snelkoppeling icoon voor de RR-pagina gemaakt op het startscherm van je apparaat. Je kunt deze snelkoppeling naar een handige locatie verplaatsen door deze ingedrukt te houden en vervolgens naar de gewenste plek op het startscherm te slepen.

Om direct naar de RR-pagina te gaan, tik je gewoon op de nieuwe snelkoppeling op je startscherm. Hierdoor wordt je browser geopend en kom je direct op de websitepagina zonder dat je de browser apart hoeft te openen.