Hoe Kan Ik de BTW Wijzigen?

Gewijzigd op Thu, 23 Feb 2023 om 03:03 PM

BTW wijzigen

Soms wordt de BTW gewijzigd, het is belangrijk dat deze wijziging wordt gemaakt op de dag van de wijziging. Hoe je dit kunt doen leggen wij je uit!

Logies

1. Ga links onderin naar account instellingen en navigeer naar 'account'

2. Aan de rechterkant van de pagina zie je BTW & valuta instellingen

3. Schrijf de BTW over en klik rechts boven in op opslaan!

4. Let op Wanneer de BTW landelijk wordt gewijzigd zal RoomRaccoon dit voor alle account doen!

Add-ons

1. Ga links boven in naar het kamersleuteltje en navigeer naar add-ons

2. Klik op de add-on en pas de BTW aan!

3. Klik rechts boven in op opslaan!

Heb je een boekhoudkoppeling? Neem contact op met ons customer success team zodat zij de grootboeknummers kunnen aanpassen!