Welkom bij ons nieuwe Support Help Centre

Gewijzigd op Mon, 23 Jan 2023 om 12:06 PM

Nieuwe Support Help Centre Release: 17 januari 2023

We hebben ons nieuwe Support Help Centre gelanceerd, ontworpen om onze processen voor ticketing en klantenondersteuning te verbeteren.

Het Support Help Centre zorgt ervoor dat klanten gemakkelijker supportverzoeken kunnen indienen, de voortgang ervan kunnen volgen en snel de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben. Onze topprioriteit is altijd geweest om uitstekende klantenondersteuning te bieden, en nu, met het nieuwe Support Help Centre, zijn we beter uitgerust dan ooit om dat te doen.

Dit is wat u kunt verwachten van het Support Help Centre:

• Eén contactpunt voor klantenservice.

• Een gebruiksvriendelijk klantenportaal om uw supportverzoeken te bekijken en te volgen.

• Een educatief centrum waar je hulpartikelen en video's kunt zoeken voor directe informatie.

Hoe dien je een ticket in?

Je kunt een ticket indienen om het volgende stappen  te volgen?

Stap 1: Navigeer naar het vraagteken in de rechterbenedenhoek van je scherm;

Stap 2: Klik op Help Center;

Stap 3: Je zou automatisch doorgestuurd moeten worden naar ons nieuwe hulpcentrum. In sommige gevallen word je echter omgeleid naar een aanmeldingspagina (zoals hieronder weergegeven). Je hoeft geen aanmeldgegevens in te voeren. Klik op de 'Knowledge base' bovenaan het scherm.

Stap 4: Wijzig de taal van het Helpcentrum;

Stap 5: Bekijk onze Help Centre artikelen in de kennisbank;

Stap 6: Bekijk al jouw tickets;

Wij zijn nog bezig jouw tickets naar het nieuwe portaal over te brengen. Daarom zijn sommige tickets in dit stadium nog niet zichtbaar. Maar maak u geen zorgen; we zullen nog steeds direct reageren op al jouw bestaande tickets.

Stap 7: Dien een nieuw ticket in en bekijk de voortgang.

Wij zijn blij je een verbeterde klantenservice te kunnen bieden met het nieuwe Helpcentrum voor ondersteuning.