De kanaalsynchronisatie toggle

Gewijzigd op Di, 8 Okt om 11:47 AM

Met RoomRaccoon kun je je tarieven en restricties op verschillende manieren aanpassen, waaronder een bulkactie met de potlood-iconen voor maximaal één jaar tegelijk. Wanneer je de tarieven en restricties meer dan vijf keer aanpast, verschijnt de individuele update pop-up.

Waarom gebeurt dit?

Het handmatig aanpassen van tarieven is tijdrovend en je zult waarschijnlijk fouten maken, dus ons systeem stelt een snellere en eenvoudigere oplossing voor. Je geeft ons systeem de opdracht om bij elke handmatige update voortdurend nieuwe updates naar je OTA's en Booking Engine te sturen. Dit kan ons systeem overbelasten en je account vertragen totdat alle updates zijn gesynchroniseerd.

Om handmatig wijzigingen aan te brengen in de snelheid en beperkingen zonder de update pop-up te triggeren, kun je de kanaalsynchronisatie toggle gebruiken om de channel manager te "pauzeren" en al je wijzigingen tegelijk toe te passen, zonder de individuele update limiet te overschrijden en de individuele update pop-up te activeren. In deze context bedoelen we met pauze dat alle wijzigingen die je aanbrengt, worden samengevoegd in een enkele update. Op deze manier wordt de channel manager niet overbelast. Dit betekent echter niet dat je gekoppelde kanalen zullen stoppen met het verzenden van tarieven & beschikbaarheid terwijl de knop is uitgeschakeld, reserveringen kunnen nog steeds binnenkomen. Het betekent alleen dat wijzigingen pas worden bijgewerkt als de knop weer is ingeschakeld.

Let op: de toggle wordt altijd automatisch geactiveerd. Dit betekent dat tariefupdates worden verzonden zoals verwacht (tenzij je de sync-toggle handmatig uitschakelt). Je kunt de channel manager module niet verlaten zonder de knop weer in te schakelen. Dit is omdat we er altijd zeker van willen zijn dat de laatste tarieven in de channel manager zijn bijgewerkt.

Hoe gebruik je de kanaalsynchronisatie toggle?

Volg svp de volgende stappen:

1. Navigeer naar de Channel Manager module

2. De toggle bevindt zich in de hoek rechtsboven. Schakel de toggle uit om de kanaalsynchronisatie (tijdelijk) uit te zetten.

3. Maak de nodige aanpassingen in jouw tarieven zoals gebruikelijk. Om meer te leren over je tarieven aanpassen, lees verder dit artikel.

4. Wanneer je tevreden bent met de aanpassingen, schakel de toggle weer in.