Debiteuren Rapport

Gewijzigd op Vr, 21 Apr, 2023 om 11:36 AM

Overzichtelijk inzien van al je openstaande facturen? Met het debiteuren rapport kun je in een oogopslag zien welke factuur nog moeten worden voldaan.

Hoe werkt het debiteuren rapport?

Ga naar 'management rapportages' en navigeer naar 'debiteurenrapport'.

In een oogopslag zie je al je achterstallige facturen zoals afgebeeld in de screenshot hierboven. Ook vind je hier de openstaande maar nog niet vervallen facturen zoals in de screenshot hieronder.

In dit overzicht kun je de volgende acties uitvoeren:

• Bekijk de factuur door links op het factuurnummer te klikken.

• Verstuur een herinnering door op de knop "versturen" te klikken. Je kunt deze mail instellen onder het tabblad "Documenten" wanneer je op het tandwiel icoontje klikt. Je kunt de mail eventueel nog aanpassen voordat je deze verstuurt.

• Bekijk de reservering door op het reserveringsnummer te klikken.

• Print de rapportage door op het pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.

• Je kunt de betalingstermijn instellen door te klikken op het tandwiel icoontje. Het veld voor deze instelling vind je aan de rechterkant van het scherm.