Betalingen koppelen aan een factuur

Gewijzigd op Mon, 19 Dec 2022 om 04:20 PM

Heb je een factuur waarbij het bedrag nog openstaand bedrag op staat maar is de betaling al wel binnen? Wanneer je een reservering op de status 'uitgecheckt' zet zou de betaling automatisch gekoppeld moeten worden aan de factuur. Het kan natuurlijk zo zijn dat je eerst de reservering hebt uitgecheckt en daarna pas de betaling pas hebt toegevoegd. In dit geval wordt de betaling niet automatisch aan de reservering gekoppeld. Dit kun je uiteraard nog wel handmatig doen.

Klik op het papiertje tussen de datum en het bedrag en kies de factuur waarop je de betaling wil plaatsen. Met 1 klik op de knop heb je dus de betaling op de factuur geplaatst en staat het openstaat bedrag op €0,00