Aangepaste template maken

Gewijzigd op Mon, 21 Nov 2022 om 02:22 PM

Je maakt gebruik van de automatisch templates, deze zijn eigenlijk helemaal in orde maar je wil hier liever toch een kleine aanpassing in maken. Bijvoorbeeld dat er naar de boekers naam gerefereerd wordt in plaats van de gast? Dat kan! Je kunt onze templates gebruiken om deze vervolgens aan te passen, in dit artikel leggen wij je uit hoe.

Let op:

Zodra er een eigen gemaakte template wordt aangemaakt zullen deze niet meer mee worden genomen in de live updates. Ook kunnen wij hier geen support over verlenen.

We gaan nu alle stappen doornemen die je moet volgen om een eigen template aan te maken.

1. Ga naar het tandwieltje links onderaan in je RoomRaccoon account, navigeer vervolgens naar documenten.

2. Klik op het bestaande document bijv. boekingsbevestiging en scroll naar beneden waar het voorbeeld te zien is van het document.

3. Helemaal onderin vind je </> Document code tonen, klik hierop.

1. Kopieer de gehele code en scroll terug naar boven en ga naar het kopje 'template' en verander deze op eigen gemaakte template.

1. Je krijgt nu een lege inhoud te zien klik op de 'Broncode' en verwijder de text die je in de inhoud te zien krijgt.

1. Plak nu de gehele code in de inhoud en klik nogmaals op 'Broncode', je krijgt nu het voorbeeld van de template weer te zien maar nu is het mogelijk de text in de template aan te passen. Je kunt de beschikbare replace tags gebruiken om de text eventueel aan te passen. Je kunt de template eventueel ook in een nieuw document gebruiken.