Hoe Stel Je Een NA Vertrek Email Op?

Gewijzigd op Mon, 14 Nov 2022 om 02:22 PM

• Na vertrek emails creëren communicatie tussen het hotel en de gast na het verblijf.

• Dit is belangrijk omdat het gasten in staat stelt feedback te geven door middel van beoordelingen. Via deze email kan je gasten kortingen aanbieden voor hun volgende bezoek, wat mensen aanmoedigt om volgende keer bij jullie direct te boeken.

Je kunt eenvoudig post-stay e-mails instellen in deze eenvoudige stappen:

1. Klik op het tandwieltje links onderin je scherm.

2. Klik op het tabblad Documenten boven aan het scherm.

3. Kies de taal waar je de email in wil maken bovenaan het scherm

1. Scroll naar beneden naar na vertrek en klik op "nieuw document toevoegen"

1. Vul de nodige informatie over de mail in en selecteer of deze voor alle accommodaties of slechts één kamer/locatie wordt ingesteld. Vervolgens kan je de mail aanpassen door replacetags toe te voegen. Deze gegevens zullen automatisch in de mail worden opgenomen, de informatie wordt uit elke reservering gehaald en is dus persoonlijk voor de ontvanger.

1. Je kunt het voorbeeld zien van hoe de mail eruit zal zien onderaan de pagina.

1. Klik Opslaan

Automatische verzending instellen

1. Klik op het tandwieltje links onderaan het scherm om toegang te krijgen tot je account instellingen.

1. Scroll naar beneden naar de e-mail instellingen.

1. Hier kan je het aantal dagen aanpassen waarop de mail verzonden wordt.

1. Vergeet niet om rechtsboven in het scherm op Opslaan te klikken!

Goed om te weten!

• Lees meer over wanneer e-mails automatisch worden verzonden hier!