Prijzen verwijderen

Gewijzigd op Mon, 21 Nov 2022 om 11:01 AM

Wil je bijvoorbeeld een prijstype niet meer boekbaar hebben voor Expedia of Booking.com? Zorg ervoor dat de prijs eerst wordt gedeactiveerd/verwijderd aan de kant van het kanaal.

Het is niet mogelijk om uiteindelijk de prijstype zelf te verwijderen, dit komt omdat er veel prijstypes zijn verwijderd terwijl de prijstypes nog niet gedeactiveerd waren aan het OTA kanaal, hierdoor loopt de koppeling niet meer synchroon en zijn er kansen op een overboeking.

Is de prijstype gedeactiveerd/verwijderd aan de kant van de OTA?

• Klik op het kamersleuteltje links boven in en klik op het prijstype dat je wilt verwijderen en wijzig de naam naar > (verwijderen) zoals onderstaand op de afbeelding. (zo weten wij zeker dat we het goede tarief eruit halen)

Stuur een mailtje naar ons Customer Success team dat je graag je tarieven wilt laten verwijderen en wij zullen ze er voor je uit halen.

Let op: Als er prijstypes worden verwijderd in een kamertype verliezen reserveringen  hun prijstype.