Video | Zakelijke boekers

Gewijzigd op Fri, 24 Mar 2023 om 01:25 PM

Soms heb je een prijsafspraak met bepaalde (zakelijke)gasten en soms heb je een prijsafspraak met een algeheel bedrijf. Hoe deze boekers worden aangemaakt, laat ik je in dit artikel even zien:

Afzonderlijke zakelijke boeker met een prijsafspraak:Maak een boeker aan onder het icoontje aan de linkerhand (het poppetje). Hier kan er op een bestaande boeker worden gezocht of een nieuwe worden aangemaakt. Zorg ervoor dat je bij een zakelijke boeker ook het bedrijf aangeeft:

Vervolgens kan er rechts onderin een prijsafspraak worden ingesteld voor dit desbetreffend persoon.

Geheel bedrijf als boeker:Soms heeft een hotel of B&B ook een afspraak met een heel bedrijf om bij hun te blijven slapen. In dat geval kunnen meerdere zakelijke boekers onder een 'hoofdboeker' worden gehangen. Zodra er bij een boeker een bedrijf naam wordt ingesteld (zoals hierboven vermeld) en dit wordt opgeslagen, verschijnt er in de boekers overzicht een extra knop:

Door te klikken op beheren booking agents, kunnen er meerdere boekers zijn voor hetzelfde bedrijf. Door hier op te klikken komt er een nieuwe pagina waarin het volgende te zien valt:

Hier kunnen meerdere mensen worden toegevoegd. Zo houd je al je zakelijke gasten netjes op de juiste plek en blijft alles mooi en overzichtelijk!

Heb je een zakelijke boeker die veel overnachtingen in jouw accommodatie boekt en wil je hier een prijs afspraak voor aan maken? Klik dan op het onderstaande artikel voor meer uitleg om een prijsafspraak toe te voegen.

Prijsafspraak instellen