De betaling is niet aan een reservering gekoppeld

Gewijzigd op Ma, 22 Jul om 11:01 AM

Als er een betaling binnenkomt via het RaccoonPay dashboard die niet is gekoppeld, is dit zichtbaar als de betaling geen reservering heeft of als er "onbekend" wordt weergegeven in de reserveringssectie. Bij het ontvangen van betalingen is het belangrijk dat het reserveringsnummer wordt ingevuld, anders wordt de betaling niet toegewezen.

Om een betaling te koppelen aan een reservering, neem contact op met ons Support team door een nieuwe ticket te openen. Vergeet niet om de betaling bij te voegen.

Echter, om te voorkomen dat de betaling niet is gekoppeld aan een reservering, raden we je aan om deze altijd te verwerken via de reservering.

Hoe activeer ik een betaling vanuit de reservering?

1. Navigeer in de reservering naar de hoek rechtsonder in het scherm. Open het tabblad pinapparaat in de sectie Betalingen.
  2. Vul het bedrag in dat je in rekening wilt brengen en klik op de groene knop BELAST PINAPPARAAT.
  3. Het ingeevoerde bedrag zal op het apparaat verschijnen. De gast kan vervolgens betalen met de gewenste betaalmethode.
  4. De betaling zal binnen enkele momenten in de reservering en het RaccoonPay Dashboard verwerkt worden.

Tip: je kunt zowel een deelbedrag of het volledige bedrag in rekening brengen via het pinapparaat. Als je niks invult in het vak, zal het apparaat automatisch het totale bedrag belasten.