Maandelijkse Prijsaankondiging 2023

Gewijzigd op Ma, 20 Feb, 2023 om 10:14 AM

Prijsverhoging doorvoeren update: 20 januari 2023

Maandelijkse prijsverhoging

We hopen dat je net zo enthousiast bent als dat wij dat zijn om 2023 te beginnen met de verschillende nieuwe updates, die wij in de afgelopen maanden hebben toegevoegd aan RoomRaccoon. In de afgelopen periode zijn onder andere de volledig nieuwe navigatie schermen, personaliseerbare login restricties en de Full Revenue push met enkele kassasystemen toegevoegd.

In het geval dat je het gemist had, download ons eindejaar rapport (Engelstalig) om te zien wat wij in 2023 nog in petto hebbe voor ons bedrijf, onze klanten en onze sector.

Met de start van het nieuwe jaar, willen we je graag informeren over een kleine prijswijziging op onze abonnementen. Vanaf maart 2023, zullen we een prijsverhoging doorvoeren van 7%. De prijsverhoging zal op de factuur voor de maart 2023 (20 februari) doorgevoerd worden.

Onze samenwerking is waardevol voor ons. We willen je laten weten dat ondanks de wereldwijde verhogingen in kosten van leveranciers door inflatie, we ons best hebben gedaan om deze zo min mogelijk aan jou door te berekenen.

We begrijpen dat prijs een grote factor is en willen je ervan verzekeren dat de abonnementsprijzen na deze verhoging, vast staan voor 2023.

We willen je graag bedanken voor je aanhoudende steun en kijken er naar uit om je ook dit jaar weer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.