Een Bedrijfsnaam Toevoegen Op de Factuur

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 02:34 PM

Je zakelijke gasten vragen het regelmatig. Kan de factuur of bedrijfsnaam? Natuurlijk is dit mogelijk! In dit artikel leggen wij je uit hoe.

Wanneer je in de reservering bent klik je op de boekers naam, je kunt hier alle informatie van het bedrijf toevoegen wat de gast op de factuur wil hebben staan.

Ga terug naar het reservering overzicht en scroll naar onder totdat je bij 'documenten' bent. Klik vervolgens op het papiertje met een + erop om een factuur aan te maken.

Je komt nu op de pagina terecht om een factuur aan te maken. Je wijzigt de tenaamstelling en zorgt dat deze op de boekers naam komt te staan, je hebt daar tenslotte de gegevens van het bedrijf toegevoegd. Selecteer alles (of maar een deel) wat op deze factuur mag te komen staan en klik links boven in op 'Factuur maken'.

Als volgt kun je de factuur bekijken en zul je zien dat de gegevens van het bedrijf nu links boven aan op de factuur staan.

Heb je toch nog een foutje gemaakt in de factuur? Dit kun je gemakkelijk oplossen door een credit nota aan te maken. Klik op de onderstaande knop voor meer uitleg over de credit nota.

Credit Nota aanmaken