PayPal instellen

Gewijzigd op Tue, 18 Apr 2023 om 01:20 PM

RaccoonPay maakt het eenvoudig om PayPal in te stellen als betaalmethode voor je gasten. Verleen onze API-rechten en geef je RoomRaccoon Service Consultant je PayPal ID, en wij zorgen voor de rest.

PayPal API-rechten verlenen aan RoomRaccoon

Geef je RoomRaccoon Service Consultant de volgende informatie:

• Je PayPal-ID (het e-mailadres dat je gebruikt om je aan te melden bij PayPal)

• Een link (URL) naar waar het logo gehost is; En

• De gewenste achtergrondkleur van het PayPal-scherm in HTML-kleurcode. (Standaard: #FFFFFF = wit).

Stap 1: Log in op je PayPal-rekening

• Log in op je PayPal-account en selecteer 'Profiel'.

• Ga naar Mijn verkoop bronnen

• Ga naar Toegangs-API bijwerken

• Selecteer 'Accountinformatie - API-toegang' of 'Accountinformatie' of 'API-referenties aanvragen'. Het hangt af van de PayPal-versie die je gebruikt.

Stap 2: Verleen API-rechten

Selecteer optie 1 - 'API-toestemming verlenen'. Vul in het veld ‘Third Party Permission Username’ in: development_api1.docdatapayments.com.

Zorg ervoor dat je alle 13 vakken aanvinkt om volledige toegangsrechten te verlenen. Van 'Express Checkout gebruiken' tot 'Betalingen verwerken' en 'Een terugbetaling uitvoeren voor een eerdere transactie.'