Restrictie: Minimum of maximum verblijf instellen

Gewijzigd op Mon, 12 Dec 2022 om 03:37 PM

• Ga naar tarieven en beschikbaarheid en klik op het potlood icoontje achter de kamertype waar je restricties op wilt plaatsen.

• Selecteer de periode voor de actie en vink de dagen aan waarop je de actie wilt uitvoeren. (bijvoorbeeld alleen op maandag zoals op de afbeelding)

• Voeg je minimum of maximum verblijf toe op een bepaald tarief of op al je tarieven.

• Belangrijk: Je kunt geen korter verblijf op het maximum zetten dan je minimum verblijf. (Zie onderstaande afbeelding)

• Controle. Voordat je op synchroniseren klikt controleer of je de actie goed hebt ingesteld in de samenvatting. De samenvatting geeft precies aan welke actie je uit gaat voeren. Zie onderstaande afbeelding.