Een Kortingscode Permanent Op Je Website

Gewijzigd op Mon, 14 Nov 2022 om 07:12 PM

Hoe zet ik een kortingscode permanent op mijn website?

Dit artikel legt uit hoe je een kortingscode op je booking engine kan instellen.

Hoe werkt het?

1. Creëer een kortingscode.

• Open RoomRaccoon.

• Klik op het oranje tandwiel linksonderin.

• Klik op het tabblad 'booking engine'.

• Scroll naar beneden voor het kopje 'kortingscodes'.

• Voeg een code toe voor meervoudig gebruik en zonder einddatum.

• Sla op

• Voorbeeld:

1. Voeg de code toe aan de URL van je booking engine

• Open de booking engine.

• Kopieer de URL.

• Voeg het volgende toe aan de link: ?&coupon=KORTING10.

KORTING10 is de naam van de kortingscode in dit geval. Als je de code bijvoorbeeld WELKOM hebt genoemd, dan moet je ?&coupon=WELKOM toevoegen aan de link.

1. Vraag je webdesigner deze link toe te voegen op je eigen website, bijvoorbeeld in een pop-up of onder de 'boek nu' knop.

Voordeel van deze manier van werken:

Als gasten boeken via Google Hotel Ads, dan betaal je 12% commissie over je eigen tarieven. Vaak zijn deze tarieven al iets lager en door de commissie blijft er weinig winst over voor jou als hotelier. Als je met deze codes werkt, kan je de prijzen op je eigen website net zo hoog zetten als de prijzen voor overige externe kanalen. Als gasten via GHA boeken, betalen ze dezelfde prijs als bij booking.com bijvoorbeeld. Maar gasten die via jouw eigen website boeken, ontvangen korting door deze code.