Hoe Je de Multi Property Dropdown functie gebruikt

Gewijzigd op Wed, 28 Jun 2023 om 07:58 AM

Beheer je meerdere accommodaties? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu al je verschillende accommodaties vanuit één scherm in je booking engine adverteren.

Met een eenvoudige dropdown kun je de locaties en namen van je accommodaties weergeven, waardoor gasten ze allemaal kunnen bekijken en zo het beste hotel voor hun wensen en behoeftes vinden. Gasten kunnen eenvoudig schakelen tussen locaties die meer directe boekingen genereren, wat voornamelijk handig is als de accommodatie van hun eerste keuze niet langer beschikbaar is.

Hoe installeer je dit?

Stap 1: Klik op de module voor de booking engine, links op je scherm.

Stap 2: In de instellingen van je booking engine selecteer je de optie multi property dropdown. Selecteer vervolgens alle gekoppelde accommodaties om deze toe te voegen aan de dropdown.

Opmerking: Deze optie is alleen beschikbaar als je meerdere account bij RoomRaccoon hebt.