Maak een kortingscode Pop-up op je website

Gewijzigd op Mon, 30 Jan 2023 om 02:40 PM

In RoomRaccoon kun je een kortingscode link maken om gasten aan te moedigen om direct bij jou te boeken met een Pop Up op je website.

Hoe maak je een kortingscode voor jouw website Pop Up

Om een link te maken voor je website dien je eerst een kortingscode aan te maken in de booking engine instellingen. Als je meer wilt weten over het aanmaken van kortingsacties, klik dan hier

Stap 1

Nadat je de kortingscode hebt ingesteld, voeg je je RoomRaccoon booking engine link (Je kunt dit ook openen in het tabblad boekingsengine onder het overzicht booking engine Installatie door op de knop “Boeken” te klikken, waarna je naar jouw booking engine wordt geleid waar je de link kunt kopiëren.)

Stap 2

Voeg dit toe naast de link: ?coupon=

Stap 3

Voeg de kortingscode toe die je oorspronkelijk hebt gemaakt. De namen van je kortingscodes staan onder in de instellingen van de boekingsengine bij accountinstellingen. Je kunt de code invoeren die je in de pop-up wilt gebruiken.

Stap 4

Gebruik de skills van een digitale ontwerper om je pop-ups tot leven te wekken! Jouw doel is om meer interesse te creëren in jouw aanbieding, dus een eye-catching ontwerp zal je zeker helpen dit te behalen. Je kunt er ook een aantal ontwerpen en creëren met de pop-up tool als je de RoomRaccoon Website Builder gebruikt.

Laatste stap

Als je alle vier de stappen hebt voltooid, stuur je deze url naar je website ontwerper om de pop-up te linken. Wanneer een gast jouw website binnenkomt, verschijnt er een pop-up met de korting die jij hebt toegevoegd die hen direct doorstuurt naar jouw booking engine.

Goed om te weten

• Kortingscodes zijn een aanbevolen stimulans om meer directe boekingen te genereren en een meer direct contact met je gast te creëren tijdens hun boeking ervaring. Als je meer informatie over het gebruik van kortingscodes wilt lezen en hoe je deze kunt gebruiken in jouw grootste voordeel, klik dan hier.

• Je kunt ook een kortingscode voor eenmalig gebruik instellen, zodat de gast de code slechts één keer kan gebruiken.