Koppelen Van Twee Reserveringen Met Verschillende Data

Gewijzigd op Mon, 03 Apr 2023 om 10:42 AM

In RoomRaccoon kan je twee reserveringen aan elkaar koppelen in het geval dat een gast de eerste paar nachten in een kamer verblijft en later naar een andere kamer verhuist omdat de eerste kamer niet beschikbaar is of omdat de kamer is geupgrade. Je kunt deze reserveringen zo koppelen dat ze aan één gast worden gefactureerd.

Hier lees je hoe:

1. Open de reservering of maak er een aan als je er nog geen hebt gemaakt.

1. Klik op het koppel-pictogram in de reservering om een gekoppelde reservering te maken.

1. Voer het reserveringsnummer in dat je wil koppelen

1. Je zult nu zien dat de reserveringen anders worden weergegeven, je kunt de reservering die gekoppeld is bekijken door erop te klikken. Vervolgens kan je de data van de gekoppelde reservering aanpassen.

1. Als je de juiste gegevens hebt ingesteld, klik je op opslaan.

Goed om te weten

• Je kunt alle betalingen en facturen vanuit de hoofdreservering binnen een groep beheren.

• Vergeet niet dat als je al een betaling/factuur in een boeking hebt geregistreerd, je die niet aan een hoofdboeking kunt koppelen.